Welkom bij landelijk, authentiek El Molino Santisteban

Voor een heerlijk verblijf in hartje Andalusië

El Molino Santisteban ligt aan de rivier El Río Grande en langs de prachtige weg van Málaga naar Ronda. Omringd door sinaasappel -en olijfboomgaarden, nabij het schitterende natuurreservaat Sierra de Las Nieves en de pittoreske Moorse plaatsjes Guaro en Tolox.

Midden in het andalusische binnenland maar toch centraal. Het is slechts 45 minuten rijden vanaf het vliegveld van Málaga, 60 minuten naar Ronda en 25 minuten naar de stranden van Marbella.

El Molino Santisteban is gebouwd in authentieke Andalusische stijl rond een overdekte patio met een fontein en ligt naast de 600 jaar oude watermolen waar de eigenaren wonen. Water is hier alom aanwezig in de nabije rivier maar ook via de waterkanalen (acequias) die vroeger de watermolen aandreven. Dit zorgt voor een zeer groene, vruchtbare en verkoelende omgeving met name in de wat warmere zomermaanden.

Alle zes ruime tweepersoons kamers beschikken over een badkamer en liggen rondom de patio en hebben een prachtig uitzicht over het weidse landschap.
In de rijk begroeide tuin zijn vele schaduw -en zonplekjes en een zwembad om in af te koelen. Op de achtergrond is het stromende water van El Río Grande en de watermolen altijd zachtjes aanwezig. Langs El Río Grande en in de omliggende heuvels kunt u onbeperkt wandelen en genieten van bijzondere vogelsoorten of een zonnende schildpad tegenkomen.

Naast het zwembad ligt het badhuis waar de selfservice bar altijd open is en zich de gastenkeuken bevindt.´s Avonds serveren wij op verzoek een driegangen menu, bij mooi weer buiten op één van de terrassen en anders in de grote eetzaal in onze watermolen.

Vanuit El Molino Santisteban zijn er talloze mogelijkheden op cultureel, sportief en actief gebied zoals een bezoek aan Ronda of Granada, wandelen, fietsen en paardrijden in de directe omgeving.

B&B El Molino Santisteban Guaro B&B El Molino Santisteban Guaro B&B El Molino Santisteban Guaro B&B El Molino Santisteban Guaro B&B El Molino Santisteban Guaro B&B El Molino Santisteban Guaro B&B El Molino Santisteban Guaro B&B El Molino Santisteban Guaro B&B El Molino Santisteban Guaro B&B El Molino Santisteban Guaro B&B El Molino Santisteban Guaro B&B El Molino Santisteban Guaro B&B El Molino Santisteban Guaro B&B El Molino Santisteban Guaro

klik op foto om hem te vergroten

Gasten zijn gecharmeerd door de landelijke ligging, de persoonlijke service en de ongedwongen sfeer. Het feit dat je hier ook iedere avond heerlijk kunt dineren typeert El Molino Santisteban als een Rural B&B/Hotel. El Molino Santisteban leent zich ook uitstekend om in z´n geheel af te huren met een groep of gezelschap, informeer naar de mogelijkheden.

Laat je verrassen door deze oase in de Sierra en wees welkom!


Sinds de zomer van 2011 is El Molino Santisteban gecertificeerd door het Natuurpark Sierra de Las Nieves en maakt deel uit van de CETS (La Carta Europea de Turismo Sostenible en Espacios Naturales Protegidos). Er wordt nauw samengewerkt met het park op het gebied van duurzaamheid en verantwoord toerisme.


Reserveren Contact